" Παίνεψε τόσο τον καλόν, ώστε απ' αυτό να ενοχλείται ο αδιάφορος, να ντρέπεται ο κακός και τότε θα δεις τι αποτελέσματα μπορεί να φέρει αυτή η τακτική "
Αδαμάντιος Κοραής30/9/18

Ευχαριστήρια επιστολή και ψηφοδέλτιο


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω σε όλους σας ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εκτίμηση, τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπό μου εδώ και χρόνια αναδεικνύοντάς με αιρετό εκπρόσωπό σας στο ΠΥΣΠΕ Εύβοιας.
Όλα αυτά τα αμοιβαία συναισθήματα με προέτρεπαν και συνεχίζουν να με προτρέπουν να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας.
Με τη συνεχή και αδιάλειπτη επικοινωνία μας είτε προσωπικά, είτε τηλεφωνικά είτε διαδικτυακά, προσπάθησα και συνεχίζω να προσπαθώ να σας ενημερώνω έγκυρα και έγκαιρα, να δίνω λύσεις σε πολλά προβλήματα που δημιουργούνται και πάνω απ’ όλα να βρίσκομαι πάντα δίπλα σε κάθε συνάδελφο όποτε χρειάζεται τη σωστή συμβουλή και ακριβείς πληροφορίες.  
Ως αιρετός εκπρόσωπός σας στο ΠΥΣΠΕ Εύβοιας λειτούργησα και συνεχίζω να λειτουργώ με εντιμότητα, ευθυκρισία, θάρρος, γνώση και θέληση να προσφέρω σε όλους, ανεπηρέαστα, και με μόνο γνώμονα το δίκαιο και την ηθική.
Οφείλω να σας ενημερώσω ότι στις επερχόμενες εκλογές ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων για τα υπηρεσιακά συμβούλια (7 Νοεμβρίου 2018) αποφάσισα ένα καινούριο ξεκίνημα με το ψηφοδέλτιο «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.». Οι λόγοι είναι καθαρά δεοντολογικοί.
Αρχές μου ήταν, είναι και θα συνεχίσουν να είναι η συνέπεια, η αξιοκρατία, η διαφάνεια, η δικαιοσύνη, η ισονομία και η ίση μεταχείριση όλων χωρίς διακρίσεις περιφρουρώντας την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητά σας.
Επειδή πιστεύω ότι οι άνθρωποι κρίνονται και αξιολογούνται από τα έργα τους και όχι από τα λόγια τους, εσείς είστε οι καλύτεροι κριτές του έργου που προσέφερα όλα αυτά τα χρόνια από τον ρόλο της αιρετού σας εκπροσώπου στο ΠΥΣΠΕ Εύβοιας. Εσείς είστε που θα αποφασίσετε αν πραγματικά αξίζω να σας εκπροσωπήσω και την επόμενη διετία ανεξάρτητα με την επωνυμία του ψηφοδελτίου με το οποίο κατέθεσα την υποψηφιότητά μου.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Ζητώ τη στήριξή σας και την ανανέωση της υγιούς σχέσης εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια.


Πάντα δίπλα σας

Με εκτίμηση και σεβασμό 

Καραβά Μελπομένη (Μένη)

Το ψηφοδέλτιό μας είναι το παρακάτω:

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.
1.Καραβά Μελπομένη (Μένη) του Σπυρίδωνος

2.Κωνσταντινίδου Αικατερίνη του Βασιλείου
3.Μιτζιφίρη Ελένη του Αλεξάνδρου
4.Ντόβας Δημήτριος του Θωμά
5.Ρετζώνης Γεώργιος του Κωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου