" Παίνεψε τόσο τον καλόν, ώστε απ' αυτό να ενοχλείται ο αδιάφορος, να ντρέπεται ο κακός και τότε θα δεις τι αποτελέσματα μπορεί να φέρει αυτή η τακτική "
Αδαμάντιος Κοραής24/5/18

ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΣΠΕ!!!


Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για άλλη μια φορά αποδεικνύει πόσο άσχετη και επικίνδυνη είναι! 
Με εγκύκλιο που απέστειλε σήμερα (24/5/18) σε όλες τις Διευθύνσεις, ζητάει να ληφθούν υπόψη κατά τη διαδικασία των τοποθετήσεων και των βελτιώσεων των εκπαιδευτικών εντός των ΠΥΣΠΕ οι μεταβολές των σχολικών μονάδων (καταργήσεις, υποβιβασμοί, προαγωγές, συγχωνεύσεις, ιδρύσεις) οι οποίες κοινοποιήθηκαν μόλις χθες (23/5/18) και, μάλιστα, μία ημέρα πριν λήξει η προθεσμία για την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων και των βελτιώσεων εντός ΠΥΣΠΕ, σύμφωνα με προηγούμενη εγκύκλιο που είχαν αποστείλει στις 23/4/18 και συμπεριελάμβανε οδηγίες και χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της διαδικασίας τοποθετήσεων και βελτιώσεων εντός των ΠΥΣΠΕ με καταληκτική ημερομηνία την 25η Μαΐου 2018. Τα περισσότερα ΠΥΣΠΕ της χώρας έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα!!!
Εύχομαι να αναιρέσουν τη σημερινή εγκύκλιο διότι, αν δεν το κάνουν, αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά στα χρονικά της εκπαίδευσης η διαδικασία οργανικών υπεραριθμιών καθώς και των τοποθετήσεων και βελτιώσεων θα επαναληφθεί σε όσα ΠΥΣΠΕ υπάρχουν μεταβολές των σχολικών μονάδων!!!
Δείτε εδώ την εγκύκλιο με το χρονοδιάγραμμα και διαβάστε παρακάτω τη σημερινή εγκύκλιο:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
-----
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Π.Ε. & Δ.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ
Π.Ε. & Δ.Ε.
ΤΜΗΜΑ Α΄
-----
Αποστολή με ηλεκτρονική ταχυδρομείο
Μαρούσι, 24-05-2018
Αρ. Πρωτ.:85556 /Ε2
Ταχ. Δ/νση: Α.Παπανδρέου 37
Τ.Κ. – Πόλη: 151 80 ΜΑΡΟΥΣΙ
Ιστοσελίδα: www.minedu.gov.gr
e-mail : ppe3@minedu.gov.gr
Πληροφορίες: Γ. Μπουζιάνη
Τηλέφωνο: 210 3442467

ΠΡΟΣ:Διευθύνσεις Α/θμιας Εκπαίδευσης
ΚΟΙΝ.:Περιφερειακές Δ/νσεις Εκπαίδευσης


ΘΕΜΑ: «Οδηγίες για τη διαδικασία των τοποθετήσεων και βελτιώσεων εκπαιδευτικών της Π.Ε.»
Μετά από τη δημοσίευση της αριθμ. Φ.10/77657/Δ1 Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και Οικονομικών στο με αριθμ. ΦΕΚ 1774/ τ. Β/ 18-05-2018, παρακαλούμε να ληφθούν υπόψη, κατά τη διαδικασία των τοποθετήσεων και βελτιώσεων των εκπαιδευτικών της Π.Ε., οι μεταβολές των σχολικών μονάδων στις περιοχές ευθύνης σας, όπως αυτές προσδιορίζονται στην ανωτέρω Κ.Υ.Α..

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΡΟΜΠΕΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου