" Παίνεψε τόσο τον καλόν, ώστε απ' αυτό να ενοχλείται ο αδιάφορος, να ντρέπεται ο κακός και τότε θα δεις τι αποτελέσματα μπορεί να φέρει αυτή η τακτική "
Αδαμάντιος Κοραής7/9/16

Λειτουργικά κενά ανά σχολική μονάδα για δασκάλους και νηπιαγωγούς

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Tα κενά που θα δείτε είναι αυτά που έχουν μείνει μετά τις υπηρεσιακές μεταβολές των μονίμων. Όπως θα διαπιστώσετε είναι λιγότερα από εσάς διότι είναι υπολογισμένα από την προηγούμενη Πέμπτη. Από την προηγούμενη Πέμπτη μέχρι τη Δευτέρα, που στάλθηκαν και στο Υπουργείο και στη Διδασκαλική Ομοσπονδία, αυξήθηκαν από ετήσιες άδειες και ίσως μέχρι την Παρασκευή να αυξηθούν κι άλλο. Η Δ/νση Π.Ε. αδυνατούσε να δώσει στους αιρετούς τα έως τώρα επιπλέον κενά λόγω φόρτου εργασιών και το καταλαβαίνουμε. Με μια μικρή επιφύλαξη ως προς τον αριθμό τους ανά σχολική μονάδα θα τα δείτε στην ιστοσελίδα μου. Τα κενά αυτά καθώς και αυτά των αδειών θα επικαιροποιηθούν το πρωί της Παρασκευής, πριν σας δοθούν, από όλα τα μέλη του ΠΥΣΠΕ.

Όσον αφορά τα κενά για τους συναδέλφους ΕΑΕ δεν μπορούμε να τα γνωρίζουμε από τώρα γιατί οι συνάδελφοι είναι λιγότεροι από τα κενά και θα γίνει γραπτή εισήγηση από το ΚΕΔΔΥ και τη σχολική σύμβουλο ειδικής αγωγής Στερεάς Ελλάδας για το ποια τμήματα ένταξης θα ανοίξουν. 

Δείτε εδώ τα λειτουργικά κενά δασκάλων και εδώ τα λειτουργικά κενά νηπιαγωγών

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου