" Παίνεψε τόσο τον καλόν, ώστε απ' αυτό να ενοχλείται ο αδιάφορος, να ντρέπεται ο κακός και τότε θα δεις τι αποτελέσματα μπορεί να φέρει αυτή η τακτική "
Αδαμάντιος Κοραής18/9/13

Ενημέρωση για τις αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, 
Μόλις σήμερα το μεσημέρι ενημερωθήκαμε ότι η συνεδρίαση για τις αποσπάσεις των δασκάλων εντός ΠΥΣΠΕ θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 και μετά το πέρας του εργασιακού μας ωραρίου, διότι οι αιρετοί εκπρόσωποι συμμετέχουμε στη 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ. 
Όσοι συνάδελφοι δεν επιθυμείτε να πάρετε μέρος στη διαδικασία, μπορείτε να στείλετε μέχρι αύριο το πρωί  αίτηση ανάκλησης της αίτησης απόσπασης, ώστε η αρχική σας αίτηση που είχατε υποβάλει να μην εξεταστεί και να παραμείνετε είτε στις σχολικές μονάδες της οργανικής σας θέσης είτε στις σχολικές μονάδες που τοποθετηθήκατε ως υπεράριθμοι. 
Όπως όλοι γνωρίζετε η συνεδρίαση αυτή είναι μεγάλης διάρκειας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μην ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της ημέρας. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί θα αναρτήσω άμεσα την πράξη του ΠΥΣΠΕ, διαφορετικά θα σας ενημερώσω για την ημερομηνία της συνέχειας της συνεδρίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου